Kronprinsparet med vind i håret

Tirsdag 4. september innledet kronprinsparet sitt fylkesbesøk i Vestfold her i Svelvik. Selvfølgelig gikk turen gjennom Storgata i våre flotte Rickshawsykler.

Sammen med kronprinsparet fikk også Svelviks ordfører, Fylkesmannen i Vestfold og to flotte innbyggere kjenne vinden i håret på veien fra SOA til Batteriøya. Bak "rattet" satt Frivilligsentralens stødige piloter Svenn Oddli, Thore Steffensen og Helge Pettersen, for anledningen ikledd Svelvik sjøbatteris staselige uniform.

Rickshawsyklene står til vanlig på sykehjemmet og bemannes altså av frivillige piloter fra Svelvik Frivilligsentral. I sommerhalvåret, når vær og føre tillater det, kan de ofte sees på tur gjennom sentrum, på vei ut på Batteriøya eller parkert for ispause utenfor Pølsekiosken. Ansatte og pårørende i Svelvik har også anledning til å bruke syklene for å ta med sine ut på tur.

Her er en liten filmsnutt fra starten av sykkelturen og et utdrag av kronprinsens tale. Stas at han tok seg tid til å snakke varmt om både frivilligheten og syklene våre! :)

Frivilligsentralen er medlem av organisasjonen Sykling uten alder.

Flere nyheter
2024 © Svelvik frivilligsentral