Ildsjeler starter spilltilbud på ByLab

For ikke lenge siden ble Frivilligsentralen kontaktet av to flotte ildsjeler med ønske om å skape en møteplass for ungdom i Svelvik. Det ville vi selvfølgelig være med på og i et helt ferskt samarbeid har vi nå gleden av å invitere til månedlige spillkvelder på ByLab.

En av de to ildsjelene heter Cathrine, kommer opprinnelig fra Oslo, men flyttet til Svelvik i 2017. Hun jobber til daglig som lærer og har lang fartstid med arbeid rettet mot barn og unge. Sammen med kjæresten bestemte hun seg i sommer for å starte et fritidstilbud rettet mot ungdom og unge voksne med moderne brettspill, kortspill og rollespill som aktiviteter. 

Cathrine Marthinsen er en av ildsjelene bak tilbudet

"Ønsket er å skape en sosial samlingsplass hvor deltakerne kan møte likesinnede, ha det gøy i et trygt og inkluderende miljø, og bli kjent med nye mennesker utenfor skole og hjem," forteller Cathrine. Både hun og kjæresten har en sterk interesse for både digitale og analoge spill, han også for rollespill, derfor ble dette en naturlig innfallsvinkel for tilbudet. 

Cathrine, som nå har startet Svelvik spillklubb, tar i første omgang sikte på spillkvelder en gang i måneden fremover. Dette skal skje i ByLab sine lokaler i Storgata 53.
"Om tilbudet brukes godt, så vil spillkveldene kanskje bli oftere etter hvert", smiler hun.

Kveldene er tenkt å vare fra kl. 18.30 - 22.00, og deltakerne kan komme når som helst innenfor disse klokkeslettene. Spillene som spilles tar alt fra 20min til 3timer, så de passer for både de som vil stikke innom en liten tur og de som vil være med hele kvelden.

Tilbudet er tenkt rettet mot 7.trinn og opp. Alle er velkomne, uansett om de som besøker er 12, 16 eller 23år.

Les mer her: https://www.facebook.com/groups/1834375466630627/about/

Flere nyheter
2024 © Svelvik frivilligsentral