FrivilligBørs Svelvik 2020 - Avlyst!

På grunn av den uavklarte situasjonen rundt coronaviruset og at vi ønsker å være føre var i forhold til eventuell smittespredning velger vi nå også å utsette FrivilligBørs til dette har roet seg. Ny dato kommer etter hvert, så følg med!

Opprinnelig tekst:

Velkommen til FrivilligBørs på Frivilligsentralen 12. mars kl. 18.00 - Gå ikke glipp av denne muligheten til å vise frem din forening, bedrift eller avdeling, til å knytte kontakter, til å finne meningsfylte oppgaver og gode løsninger og til å være med å gjøre Svelvik til et enda bedre sted! :)

Hva er FrivilligBørs lurer du kanskje?

Kort fortalt er det en møteplass som legger til rette for mer og bedre samarbeid på tvers av næringsliv, frivillighet og kommune.

Nederlenderne kom på ideen, tyskerne satt det hele i system og danskene har skjønt potensialet. Både Lisboa og Moskva og etter hvert byer i hele verden har prøvd ut konseptet. Svelvik var blant de første i Norge (nummer to faktisk, etter Bærum) og nå arrangerer vi Børs for sjette gang!

Hvorfor og hvordan foregår FrivilligBørs?

Det finnes mange gode krefter og ressurser i ethvert lokalmiljø, og på frivilligbørs kan vi møtes og finne nye måter å samhandle på - til det beste for Svelviksamfunnet og menneskene, bedriftene og organisasjonene i det.

Det er ikke kjøp og salg av tjenester på en frivilligbørs, men deltakerne deler på ressurser som:

  • Kloke hoder: Kompetanse, kurs eller rådgiving
  • Nyttige never: Dugnadshjelp eller arrangementsstøtte
  • Varme hjerter: Tid for andre, være et medmenneske
  • Gode forbindelser: Hospitering, mentor eller nettverk
  • Festligheter: Underholdning eller opplevelser
  • Ting og tang: Låne eller arve utstyr eller materialer
  • Husrom: låne lokaler eller lagerplass


Hvorfor bør akkurat du være med?

FrivilligBørs er en super arena for å synliggjøre ditt engasjement, din organisasjon, bedrift eller tjeneste, finne løsninger, utøve samfunnsengasjement og være kreativ sammen med andre. Det er en veldig morsom måte å møtes på og avler mange fine, nyttige, artige og av og til rare avtaler. 

I år er det kanskje viktigere enn noen gang å møte opp, fordi engasjementet og mulighetene i vårt fine lokalsamfunn absolutt skal videreføres og opprettholdes i ny kommune! 

Kom som du er og bli med på moroa! 

Kontaktpersoner:   Heidi Smedsrud Hansen, 90131722 og Hilde Holm, 97680403

https://www.facebook.com/events/825978201197528/

Flere nyheter
2024 © Svelvik frivilligsentral