Corona, status og hjelp til de som trenger det

Hei alle sammen! For et fantastisk engasjement rundt i kommunen vår! Her på sentralen har vi også allerede mange som har meldt seg for å hjelpe nå! Bor du i Svelvik og er i karantene, syk eller ensom/alene og trenger praktisk hjelp til for eksempel handling eller annet, eller noen å prate med, kan du ta kontakt med oss på 90131722 eller mail heidi.smedsrud.hansen@drammen.kommune.no.

Har du lyst til å hjelpe til kan du også kontakte oss eller melde deg i skjema på kommunens nettsider!

Regler for frivillig hjelp:

 - Ingen frivillige skal gå inn i hus/leiligheter eller ha direkte fysisk kontakt med personer i hjemmeisolering/hjemmekarantene.
 - Frivillige har taushetsplikt
 - Frivillige skal ikke vurdere helsetilstand eller gi helsefaglige råd, spørsmål skal rettes til fastlege/legevakt.
 - Alle personer i risikogrupper har et selvstendig ansvar for å vurdere hvorvidt de bør bistå i aktiviteten.

Tusen takk, alle sammen! 💚💚💚💚💚
Og husk! Det er lurt å be om hjelp når man trenger det! 💚💚💚💚💚

Praktisk info: Fra og med mandag 16. mars er kontoret vårt fysisk stengt, men sentralen er "åpen" via hjemmekontor og telefonen vil være betjent i de vanlige åpningstidene. Vi har som sagt mange frivillige som fortsatt ønsker å hjelpe og vil jobbe med å koordinere hjelp til personer i karantene eller isolasjon og andre som kan ha behov i denne perioden.

Vi vet at det er mange som blir sittende hjemme nå, noen helt alene, uten et tilbud og uten noen å prate med, så kanskje kan vi alle være litt flinke til å ta kontakt med hverandre på de måtene vi fortsatt kan, via telefon for eksempel. Det går an å vise at vi bryr oss selv om vi ikke kan møtes i store forsamlinger, håndhilse eller klemme akkurat nå. Ta vare på dere selv og hverandre, og ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe - frivilligsentralen er fortsatt her! 

Flere nyheter
2024 © Svelvik frivilligsentral