Trenger du hjelp?

Alle kan trenge en hånd i blant og ved Frivilligsentralen står flere frivillige klare til å ta på seg små og store oppgaver. Vi har også en rekke åpne møteplasser med mulighet for å samles til hyggelig, sosialt samvær og ulike aktiviteter.

Eksempler på hva du kan få hjelp til hos oss er:

  • Følge til sykehus/lege/tannlege
  • Transport til noen av våre aktiviteter og arrangementer
  • Besøks- eller turvenn
  • Boken kommer (bibliotekstjeneste hjem)
  • Praktisk hjelp
  • Tur med el-sykkel
  • Mye mer

Har du et behov så ta kontakt, vi ser hva vi får til! :)

Oversikten over alle våre åpne møteplasser og muligheter for ting å være med på finner du under "Våre aktiviteter" her på hjemmesiden.


Flere dokumenter

Bli frivillig

Vi ønsker flere frivillige ved sentralen og her kan du melde din interesse.

Bli frivillig!

Det du kan trenger andre! Alle har noe å gi og Frivilligsentralens aller viktigste oppgave er å legge til rette for at du får brukt engasjementet ditt akkurat der du ønsker å bruke det.

Åpningstider

Våre faste åpningsdager er mandag til torsdag. I ferietider vil det være egne åpningstider.

Til de frivillige

Dere er fantastiske!

Frivillighetsmelding

Både regjering, storting, kommunenes interesseorganisasjon KS og frivillighetens paraplyorganisasjon Frivillighet Norge ser verdien av frivillig arbeid, ønsker at frivilligheten skal ha gode rammebetingelser, og oppfordrer kommunene til å utvikle en egen frivillighetspolitikk.

FrivilligBørs

FrivilligBørs er en morsom og uformell markedsplass for frivillighet og arrangeres årlig her i Svelvik. Her kan du og din bedrift eller forening få utløp for deres sosiale engasjement og/eller finne verdifull kunnskap og praktisk hjelp til deres prosjekter. :)

Tilskuddsportalen

Har du et prosjekt eller en idé du drømmer om å realisere, men mangler finansiering? Svelvik kommune tilbyr alle lag, foreninger og organisasjoner gratis tilgang til Tilskuddsportalen. Her får du full oversikt over støtte- og tilskuddsordninger for lag og foreninger og enkeltpersoner.

Frivillighetsprisen

Frivillighetsprisen i Svelvik ble delt ut for første gang i 2017 og deles ut hvert år på FN's internasjonale frivillighetsdag.

Vedtekter

Her er vedtekter for Svelvik frivilligsentral, sist vedtatt av Kultur og byutviklingsutvalget 06. juni 2017.

2019 © Svelvik frivilligsentral